Zoals eerder gecommuniceerd organiseren wij als seizoensafsluiter een benefiet gala! Op veler verzoek is het verplaatst van Maart naar April.

Zaterdag 20 April wordt het gala gehouden op de Vechtse BanenšŸ¤©

De avond is verdeeld in 2 delen.
Het eerste gedeelte van de avond is met een 3- gangen diner en diverse zangers. Hier wordt ook het grootste deel van de veiling gehouden. Voor dit gedeelte van de avond is er slechts een beperkt aantal plekken! Van 17.00 uur tot 20.30 uur kunt u mee doen aan de veiling en genieten van een heerlijke maaltijd en leuk entertainment. Wilt u hier bij zijn? Inschrijven kan door een mail te sturen naar het email adres onderaan dit bericht. De kosten voor dit gedeelte van de avond zijn 100 euro per persoon (exclusief drinken)

Vanaf 20.30 wordt de zaal geopend voor het 2de gedeelte van de avond. Hier wordt het laatste deel van de veiling gehouden en wordt de seizoensafsluiter gevierd met diverse artiesten en een dj. Wie dit zijn? Dat wordt later nog bekend gemaakt! Het feest eindigt om 1.00 uur. Kaarten voor het 2de gedeelte van de avond kosten 25 euro per persoon (exclusief drinken). Deze kaarten kunnen ook besteld worden via onderstaand email adres. 

Voor inschrijvingen en overige vragen kan gemaild worden naar: events@utrechtdragons.nl 
Let op! Op de avond zelf is het niet mogelijk om aan de deur nog een toegangskaart te kopen!

ā€¼ļøInschrijven kan tot en met 13 April, tenzij eerder uitverkocht ā€¼ļø

Dresscode: feestelijk

Tijdens het gala werken wij wederom met consumptie munten voor de drankjes, dit is de laatste mogelijkheid om ze in te leveren! 

Wij vieren deze avond graag met jullie! Onze trouwe supporters, leden en sponsoren.
Zien we jou bij het gala? 

Utrecht Dragons