Uitwedstrijden in en tegen Eindhoven en tegen Den Haag.

De eerste wedstrijd tegen Den Haag was goed en de Dragons wonnen overtuigend met 5-0 door doelpunten van Ryan (4) en Dex.

De tweede wedstrijd tegen Eindhoven was ook mooi om te zien. De Dragons wonnen met 5-1, door doelpunten van Ryan, Fenna en ook Christophe die daarmee zijn eerste goal in de U11 scoorde! Goed gedaan, Christophe! De puck is voor jou.

In de derde wedstrijd tegen Den Haag moesten de Dragons nog even vol aan de bak. Ze kwamen op voorsprong maar Den Haag maakte knap de gelijkmaker. Thoren scoorde uiteindelijk de winnende treffer: 2-1 voor de Dragons.

In de laatste wedstrijd tegen Eindhoven was het mooi om te zien hoe leuk het samenspel van de Dragons gaat. Ze weten elkaar goed te vinden! Joey die zijn eerste wedstrijd in de U11 speelde, scoorde heel brutaal de 1-0! Way to go Joey, the puck is yours!
Dex (2x) en Mick maakte de score compleet. 4-0 eindstand.

Het was een mooie dag in Eindhoven! Gestreden, goed gespeeld en alle vier de wedstrijden gewonnen!

Go Dragons go! 🐉🔥🐉🔥