HOPPPA!!! Utrecht pakt 2 cruciale punten en verslaat Eindhoven Kemphanen met 2-1 in een shootout. Ruim 600 fans vonden hun weg naar de Vechtse Banen en kregen een spannende wedstrijd voor geschoteld. De Teddy Bear Toss was een groot succes! Meer dan 400 knuffels gingen het ijs op🐻 Hier zullen wij veel goede doelen blij mee kunnen maken! 

Na de eerste periode stond Utrecht met 1-0 achter. Maar vier minuten na het begin van de tweede periode liet onze topper Brock Montgomery de teddyberen vliegen met een goed schot uit zijn backhand. Na een snelle opruimactie door onze jeugd en vrijwilligers ging het spel weer door. De 2de en 3de periode gingen de teams gelijk aan elkaar op. Beide teams creërde veel kansen en zorgden voor een zeer spannende wedstrijd om te zien. Beide goalies stonden geweldig te keepen en hielden de score op 1 – 1.

Hierop volgde een 5 minuten verlenging van 3 tegen 3 en was de wedstrijd nog steeds niet beslist. De beslissing volgt via shootouts. Brock Montgomery neemt als 2de voor Utrecht een penalty shot en scoort wederom fraai via zijn backhand. Pieter Kronenburg is de laatste schutter voor Utrecht en bezorgt de Dragons de overwinning met een schot in de rechterbovenhoek! Onze geweldige goalie Zack Levac stopte alle 4 penalty shots van Eindhoven en werd door zijn fantastisch optreden vandaag uitgeroepen tot “Man of the Match”

Utrecht staat nu op de 6e plaats, slechts één punt achter de eerder genoemde Eindhoven Kemphanen die de 5e plaats bezetten in de Eredivisie. Volgende week vrijdag spelen we tegen de Nijmegen Devils in het Triavium in Nijmegen. Onze volgende thuiswedstrijd is zaterdag 30 December tegen OG Capitals Leeuwarden. Ticketlink in onze bio! 

Goals / Assists:
1-1: Brock Montgomery (29) / Ethan Elliot (77)

Shootout Goals:
Brock Montgomery (29)
Pieter Kronenburg (66)