Utrecht Dragons verliest van koploper OG Capitals Leeuwarden met 5 – 2.

De toeschouwers kregen een spannende wedstrijd te zien. De eerste periode waren er diverse kansen aan beide kanten maar door goed goalie werk bleef het 0 – 0 en zo gingen beide teams de rust in.
De 2de periode komt Utrecht binnen 5 minuten op een 2 – 0 achterstand. Nog een goal van Leeuwarden zorgt er voor dat Utrecht tegen een een 3 – 0 achterstand aan kijkt.

Brock Montgomery keert het tij voor Utrecht door binnen 4 minuten 2 goals te scoren. De 3de periode lijkt alles nog open te liggen met 1 goal achterstand. Utrecht vecht met alles wat ze hebben maar het is niet voldoende om gelijk te komen.

A.s. zaterdag spelen wij een thuiswedstrijd tegen de Amsterdam Tigers! Koop snel je tickets via de link in bio