Helaas komt er een einde aan de winning streak van Utrecht Dragons. Gisteravond werd er verloren van de Dordrecht Lions met een 3-4 in overtime.

De wedstrijd begon in de 1ste periode met gelijkwaardig kansen aan beide kanten. De teams gingen gelijk op en na 15 minuten speeltijd scoort Vince v/d Kraak de eerste goal van de wedstrijd en gaat Utrecht met 1 – 0 de rust in. De 2de periode begint wederom gelijkwaardig. Opvallend is het aantal straffen aan beide kanten, ruim de helft van de wedstrijd wordt gespeeld op de powerplay. Daaruit ook de 1ste goal van Dordrecht en binnen een minuut (na nog een straf aan Utrechtse kant) de 1-2.

Met het begin van de 3de periode vecht Utrecht zich weer terug in de wedstrijd en is het Francis Wilkes die de 2 – 2 gelijkmaker binnen schiet. Met nog 7 minuten te spelen en een dubbele penalty voor Dordrecht zet Jason Boereboom de Utrecht Dragons op voorsprong. 1.5 minuut voor tijd scoort Dordrecht de gelijkmaker. Een vurige strijd volgt in de laatste 90 seconden maar Utrecht ziet geen kans weer voor te komen en ziet zichzelf overtime ingaan. Dordrecht scoort binnen 20 seconden en wint daarmee in overtime.