Met trots maken wij bekend dat Willem dit jaar door niemand minder dan Tony Collard ondersteund gaat worden met de coaching van het team.

Tonny Collard is een legende in het Nederlands ijshockey. Hij speelde 128 interlands met het Nederlands ijshockey team. Hij heeft onlangs nog een gouden speld gehad voor het aantal gespeelde interlands. Tonny is een van 20 zogenoemde “centurions” die aan meer dan 100 interlands hebben deelgenomen.

Tonny welkom bij het team!

“Ons doel is het ijshockey in Utrecht naar een hoger plan te tillen. Het werken met talentvolle spelers is voor mij een uitdaging die ik graag aan ga. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren om de verdere ontwikkeling van deze groep positief te beïnvloeden” – Tonny Collard

Let’s Go Dragons!


We are proud to announce that Willem will be supported by none other then Tonny Collard with the coaching of the team. Tonny is a legend in the Dutch ice hockey community. He played 128 international games with the Dutch team and has very recently received a golden pin for this achievement. Tonny is one of the 20 so-called “centurions” who have played more the 120 international games.

Tonny welcome to the team!

“Our goal is to take ice hockey in Utrecht to a higher level. Working with talented players is a challenge I like to accept. I hope to be able to positively contribute to the development of this group” – Tonny Collard

Let’s Go Dragons!