Willem blijft aan als hoofdcoach van de Utrecht Dragons!

Willem is al jaren een gerespecteerde coach in het Nederlandse ijshockey. Na 6 seizoenen hoofdcoach te zijn geweest van het Nederlands dames team en 2 jaar bij de Eindhoven Kemphanen (beneliga) nam Willem vorig seizoen het stokje over van Stefan Collard. Onder de begeleiding van Willem bereikte het team afgelopen seizoen de play-off kwartfinales.

Willem welkom terug!

“De lat moet omhoog. Met minder nemen we geen genoegen” – Willem van de Kraak

Let’s go Dragons!


Willem will remain head coach of the Utrecht Dragons! Willem has been a respected coach in the Dutch ice hockey community for many years. After being head coach for the Dutch womens team for 6 seasons and 2 years with the Eindhoven Kemphanen (beneliga), Willem replaced Stefan Collard last season. Under the guidance of Willem, the team reached the play-off quarter finals last season.

Welcome back Willem!

“The bar must be raised. We will not settle for less” – Willem van de Kraak

Let’s go Dragons!


?: Ruud Voest

Ontwerp: Tony Buijse – IJshockey Visuals