Helaas… Utrecht speelde hun hart uit, maar verliest in een shootout tegen Groningen in een vermakelijke playoff-wedstrijd. De supporters waren luid voor beide teams, maar vooral die van Utrecht, die bijna 700 thuissupporters had met trommels, toeters en luide stemmen die het team aanmoedigden. Wij danken u allen voor uw komst.

Halverwege de tweede periode scoorde Vince van de Kraak door een GIJS-speler binnengetikt en Utrecht op voorsprong gezet. 5 minuten in de derde periode scoorde Groningen om de wedstrijd in evenwicht te brengen.

Nadat 3-tegen-3 overtime niets oplosten, gingen we naar een shootout. Het duurde 6 rondes voordat Groningen de wedstrijdwinnaar scoorde. Het was een keepersgevecht vanavond, zowel onze goalie Zach Levac als de keeper van GIJS verdienen een compliment voor hun inzet.

Morgen om 18.15 gaan we weer in Groningen om te beslissen wie doorgaat naar de halve finale. Utrecht moet binnen reguliere speeltijd winnen om door te gaan naar halve finale.

KOM OP UTRECHT!!


HockeyData.net Game Report

HockeyData.net Game Sheet